Sari la conținut
Home » Keramin – cremă naturista antifungică – preț, prospect, păreri, farmacii, forum

Keramin – cremă naturista antifungică – preț, prospect, păreri, farmacii, forum

keramin cremă preț dr max

Keramin este o cremă antifungică pentru picioare, formulată pentru a combate infecțiile fungice ale picioarelor, o problemă frecventă, dar adesea ignorată. Această cremă merge dincolo de hidratarea de bază pentru a viza și elimina în mod activ ciuperca piciorului. Aceasta pătrunde în profunzime în fisurile și crăpăturile picioarelor, eradicând în mod eficient infecțiile fungice și ameliorând simptomele asociate.

Utilizarea regulată a Keramin tratează infecțiile existente și ajută la prevenirea aparițiilor viitoare, ducând la picioare mai sănătoase, mai netede, fără mirosuri și disconfort. Keramin este conceput pentru cei care se confruntă cu provocările zilnice ale ciupercilor la nivelul picioarelor, oferind o soluție fiabilă și eficientă pentru menținerea sănătății picioarelor.

Indicații de utilizare

Keramin este o cremă antifungică pentru cei care suspectează sau suferă de infecții fungice ale picioarelor. Iată cum să determini dacă este potrivită pentru tine:

 • Prevalența infecțiilor fungice ale picioarelor: un studiu la care au participat peste 90.000 de persoane din 16 țări europene a constatat că aproximativ jumătate dintre acestea prezentau semne de infecții fungice ale picioarelor. Afecțiuni precum tinea pedis (piciorul atletului) și onicomicoza (infecție fungică a unghiilor) erau frecvente, în special în rândul adulților în vârstă.
 • Simptome: căutați mâncărimi la tălpi, miros de picioare, călcâie crăpate și unghii cu aspect deteriorat. Desprinderea pielii în mod constant este un alt semn. Dacă vă confruntați cu aceste simptome, Keramin ar putea fi soluția.

Cumpărați Keramin pe site-ul oficial

Keramin este disponibil exclusiv pe site-ul său oficial. Trebuie doar să completați un formular pe site cu numele și numărul de telefon. Un operator vă va contacta apoi pentru a discuta nevoile dumneavoastră și pentru a finaliza comanda Keramin. Comanda dvs. va fi livrată la ușa dvs. În plus, achiziționarea Keramin online oferă reduceri atractive și acces la consultații gratuite ale experților.

Această abordare directă către consumator vă asigură că primiți crema Keramin autentică, împreună cu îndrumări de specialitate privind utilizarea acesteia și gestionarea infecțiilor fungice ale picioarelor. Fie că este vorba de tratament sau de prevenire, Keramin oferă o soluție țintită pentru ciuperca piciorului, oferind ușurare și promovând picioare mai sănătoase.

Keramin – tratamentul natural al infecțiilor fungice ale picioarelor

Efectul Keramin este evident în tratarea infecțiilor fungice ale picioarelor și promovarea sănătății picioarelor constă în amestecul său unic de ingrediente naturale. Aceste ingrediente acționează împreună pentru a oferi o serie de beneficii:

 • Ameliorarea mâncărimilor și a disconfortului: formula este concepută pentru a calma mâncărimile tălpilor și alte forme de disconfort care însoțesc adesea infecțiile fungice.
 • Combate infecțiile fungice: ingredientele active din Keramin sunt direcționate pentru a combate diverse tipuri de infecții fungice ale picioarelor, inclusiv onicomicoza.
 • Elimină mirosul neplăcut: ciuperca piciorului poate provoca adesea mirosuri neplăcute. Keramin abordează această problemă prin neutralizarea acestor mirosuri, lăsând picioarele să miroasă mai proaspăt.
 • Gestionează piciorul atletului: una dintre cele mai frecvente infecții fungice ale picioarelor, piciorul atletului, este gestionată eficient prin utilizarea regulată a Keramin.
 • Promovează sănătatea generală a picioarelor: dincolo de tratarea infecțiilor, Keramin este formulat pentru a susține sănătatea generală a picioarelor, inclusiv gestionarea descuamărilor pielii și vindecarea crăpăturilor de pe călcâie.

Compoziția naturală a Keramin asigură că este blândă, dar eficientă, ceea ce o face o alegere potrivită pentru cei care caută o soluție naturală pentru problemele legate de ciuperca piciorului. Această abordare cuprinzătoare a sănătății picioarelor face ca Keramin să se distingă ca o opțiune de tratament specială și eficientă.

keramin cremă antifungică pentru picioare

Ce conține Keramin?

Keramin este formulat cu diverse ingrediente naturale, fiecare dintre acestea fiind selectat pentru proprietățile sale specifice în combaterea infecțiilor fungice ale picioarelor.

Iată o privire detaliată asupra compoziției sale:

 • Extract de flori de mușețel: cunoscut pentru mirosul său calmant, mușețelul este, de asemenea, eficient împotriva infecțiilor virale, bacteriene și fungice, ceea ce îl face un ingredient cheie în combaterea ciupercilor de la picioare.
 • Ulei de nucă de cocos: dincolo de utilizările sale culinare, uleiul de nucă de cocos este benefic pentru piele, în special pentru tratarea erupțiilor cutanate și a infecțiilor fungice, datorită conținutului de acizi grași cu lanț mediu și acid lauric.
 • Unt de shea: un hidratant popular, untul de shea este eficient împotriva unor afecțiuni cum ar fi tegumentul inelar și piciorul atletului.
 • Extract de scoarță de salcie: bogat în antioxidanți, extractul de scoarță de salcie combate ciuperca piciorului și înmoaie bătăturile și calusurile.
 • Extractul de propolis: un agent antifungic mai puțin cunoscut, extractul de propolis s-a dovedit a trata onicomicoza (infecții fungice ale unghiilor) și acționează ca un antiseptic natural.
 • Extract de scoarță de mesteacăn: acest extract include betulină, acid betulinic, eritrodiol și altele, cunoscute pentru proprietățile lor antibacteriene, antifungice, antimicrobiene și antiinflamatorii.

Beneficii

Acum să ne uităm la beneficiile utilizării Keramin:

 • Cu acțiune rapidă: Keramin este conceput pentru a acționa rapid în tratarea infecțiilor fungice.
 • Risc scăzut: datorită compoziției sale naturale, prezintă un risc scăzut de efecte secundare.
 • Ingrediente naturale: compoziția naturală a cremei este un avantaj semnificativ, făcând-o potrivită pentru diferite tipuri de piele.
 • Fără contraindicații sau efecte secundare: formula sa delicată o face sigură pentru utilizarea regulată.
 • Previne recidiva: utilizarea regulată poate ajuta la prevenirea recurenței infecției fungice.
 • Hrănește pielea: Keramin acționează, de asemenea, ca un tratament nutritiv pentru picioare.
 • Ușor de utilizat: crema este simplu de aplicat ca parte a rutinei zilnice.

Cum se aplică în mod corect Keramin

Aplicarea corectă a Keramin este esențială pentru eficacitatea sa în prevenirea și tratarea infecțiilor fungice ale picioarelor. Iată un ghid pas cu pas:

 1. Spălați-vă picioarele: curățați-vă bine picioarele, concentrându-vă pe zonele dintre degetele de la picioare, unde se dezvoltă adesea ciuperca.
 2. Uscați-vă complet picioarele: asigurați-vă că picioarele sunt complet uscate înainte de a aplica Keramin pentru a evita crearea unui mediu umed care ar putea favoriza dezvoltarea ciupercilor.
 3. Aplicați Keramin: aplicați generos crema pe zonele afectate ale picioarelor dumneavoastră.
 4. Masați ușor: petreceți un minut masând ușor crema în piele pentru a vă asigura că este bine absorbită.
 5. Frecvența de aplicare: repetați această rutină de trei până la patru ori pe zi pentru rezultate optime.

Cui i se recomandă să utilizeze Keramin ca prevenire?

Keramin poate fi folosit nu doar pentru tratament, ci și pentru prevenirea infecțiilor fungice ale picioarelor. Este deosebit de benefic pentru:

 • Oameni care poartă pantofi închiși toată ziua: pantofii închiși pot crea un mediu cald și umed, ideal pentru dezvoltarea ciupercilor.
 • Persoanele care transpiră excesiv: transpirația excesivă crește riscul de infecții fungice.
 • Utilizatorii de dușuri sau piscine publice: aceste zone sunt surse comune de infecții fungice.
 • Sportivi: din cauza activităților lor riguroase și a transpirației, picioarele sportivilor sunt mai susceptibile la infecții fungice.
 • Persoanele cu antecedente de ciuperci ale picioarelor și adulții în vârstă: aceste grupuri sunt mai predispuse la infecții fungice ale picioarelor.

Nu uitați, menținerea unei bune igiene a picioarelor este esențială chiar și atunci când folosiți Keramin.

De unde să cumpărați Keramin în România?

Disponibilitate: Keramin este disponibil online prin intermediul site-ului oficial.

Procesul de comandă: completați un formular de cumpărare cu numele și numărul de telefon, iar un operator vă va contacta.

Livrare și oferte: comanda dvs. va fi procesată și livrată cu o reducere atractivă Keramin și acces la consultații gratuite de specialitate.

De ce să utilizați Keramin?

Keramin este un tratament eficient și natural pentru ciuperca piciorului, oferind o ușurare a disconfortului și promovând sănătatea piciorului.

Contraindicații

 • Evitați Keramin dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele sale.
 • Utilizați cu prudență dacă sunteți gravidă, alăptați sau aveți o afecțiune medicală gravă.
 • Nu se recomandă utilizarea pe răni deschise sau infecții.

Efecte secundare

Keramin, realizat cu ingrediente naturale, nu are, în general, efecte secundare. Cu toate acestea, este înțelept să consultați un furnizor de servicii medicale dacă aveți probleme de sănătate sau dacă luați medicamente.

Recenzii ale medicamentului Keramin

O analiză cuprinzătoare a Keramin realizată de Institutul de Dermatologie, la care au participat 11430 de pacienți, a arătat că 92% dintre aceștia au avut rezultate pozitive cu Keramin, 88% dintre ei observând vindecarea în 20 de zile.

Eficacitatea poate varia în funcție de stadiul infecției fungice, dar, în general, se observă îmbunătățiri semnificative în 20 de zile de utilizare constantă.